Subota 11. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
9
Nedelja 19.04.2015.
14:10
Tanjug A
Ruski predsednik Vladimir Putin upozorio je Izrael da ne prodaje oružje Ukrajini, kao odgovor na odluku Rusije da odobri prodaju unapređenog protivraketnog sistema odbrane u Iranu.
Nedelja 19.04.2015.14:22
Чибе чибе чибе смрт фашиизму слобода народу . Боље гроб него роб . Смрт америчкој демократији . Живео брат ПУТИН . Живела братска РУСИЈА .
Nedelja 19.04.2015.15:45
Zapad ne sto je lukav nego je malo provokativan , a ludi Putin sve vreme "pada" na istu foru ! U svakoj anketi proglase Putina za "naj nesto" u "naj necemu" ..." laskaju i gotive " , a "uobrazeni" shvati "komplimente" zdravo za gotovo - kao istinu , a kada se iz transa probudi oseti sut u zadnjicu Zapada ... i tako prodju 5-6 svetskih samita , a da ne bude pozvan . Grozna stvarnost !
Nedelja 19.04.2015.16:58
Ja bi rekao da vi smrdljivi zapadnjaci padate na Putinove fore, on vasje be pa rastura. Najuticajniji covek na planeti je Putin sto mu priznaje i citav zapad, zapadnjaci otvoreno priznaju da ih je Putin iznenadio na Krimu, da ne mogu da se prilagode savremenom ratovanju u Ukrajini koje sprovodi Rusija, takodje zapad priznaje da sankcije nisu uspele da izoluju Rusiju, cak i spustanjem cena nafte nisu uspeli da uniste Rublju i Rusku ekonomiju. Sad se jadna amerika ulizuje Kubi i pored svega na kraju su morali da popuste i priznaju da ih je Fidel pobedio, cak su primorani i iranu da se slihtaju i da potpisuju sporazum sa njima.
Nedelja 19.04.2015.18:45
sve te "ruske uspehe" sto si naveo potvrdjuju tezu ruske tj.Putinove slabosti , a da isti upada u opasnu klopku !? "Sto je navodno Rusija jaca sve manje saveznika ima" (koliko se zemalja odreklo ruskog prijateljstva od pada Berlinskog zida-ostali im Belorusija i donekle Mongolija i Severna Koreja) . Nikada pre tih dogadjaja Nato nije bio blizi ruskim granicama (od severa Norveske pa sve do Aljaske) Sto je navodno Rusija bogatija sve je vise gladi u Rusiji
Nedelja 19.04.2015.20:15
Koliko se zemalja odreklo prijateljstva od pada Berlinskog zida-pa nijedna.Jer te zemlje na koje vi mislite nikad im nisu ni bili prijatelji.To se pokazalo i pred II sv.rat.Svi su mirno sedeli,čekali i trljali ruke da će Hitler obaviti posao za njih.Meddjutim kad su shvatili da su i oni zalogaj Hitleru,e onda su se malo počeli boriti s njim da bi najteži deo tog rata na svojim plećima iznela Rusija.To će im se desiti i s Amerikancima,kasno će biti za osvešćenje.To što je Rusija opkkooljena NATO-om dali ste se upitali šta je s Evropom.Ona je američka kolonija koja će da proliva krrv za interes amera i ponovo izgubi rat.Ameri samo trljaju ruke i sve ih dublje guraju u rat koji njih kao ni II sv.neće ni okrznuti.
Nedelja 19.04.2015.20:41
U Centralnoj i Sevrnoj Americi (Maksiko , SAD , Kanada) zive vise od 90% drzavljana poreklom iz Evrope , zato ne razumem opaske vida - "Evropa americka kolonija" !? ,,, a sto se II rata tice ("prijatelja") pa zar se nisu sporazumom Ribbentrop — Molotov podelile interesne sfere Hitlera i Staljina !?
Nedelja 19.04.2015.22:20
Ne pravdam taj sporazum Rusa i Nemaca,ali zar to nije bio predah da se Rusija spremi za rat koji joj je bio pred vratima i koji su svi priželkivali i tada da Rusa više ne bude.Zaar to nije prava istina.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)